De Kamers

Een favoriete kleur voor iedereen. 

Onze kamers zijn uniek. Ingericht in een stijl die vooral geïnspireerd is door de oude Spaanse Finca’s gecombineerd met invloeden die we opgedaan hebben tijdens onze reizen naar onder andere Cuba en Bali. De kleurige kamers zijn allemaal voorzien van een heerlijke boxspring, airconditioning en een mooie eigen badkamer met regendouche.

 

Violeta

Violeta

 

€ 85,- p/nacht  (Ontbijt + € 10,-pp)

De kleur paars wordt door de eeuwen heen veel in koningshuizen gebruikt. Paars wordt dan ook geassocieerd met luxe, stijl en rijkdom. Daarnaast is het een kleur die als spiritueel gezien wordt en die geassocieerd wordt met visie, waarheid en wijsheid. De kleur werkt opbeurend en kalmerend en kan creativiteit stimuleren. Deze Loft is de grootste van onze kamers, voorzien van een heerlijk 2-persoons boxspring bed. De kamer heeft airconditioning en een eigen royale badkamer met regendouche. De gebalkte hoge plafonds geven de loft veel sfeer en het uitzicht aan de oostkant van de finca is vooral in de ochtend bij het opkomen van de zon spectaculair!

Details

Prijzen beginnen bij: 170 voor 2 nachten

Details bekijken


Amarillo

Amarillo

 

€ 85,- p/nacht (Ontbijt + € 10,-pp)

Details

Prijzen beginnen bij: 170 voor 2 nachten

Details bekijken


AZUL

Azul

 

€ 75,- p/nacht (Ontbijt + € 10,-pp)

De kleur van de lucht en de zee, de lievelingskleur van veel mensen, wordt geassocieerd met rust en vrede. Het is een kleur die staat voor de geest, intelligentie en verstand. Blauw wordt gezien als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid. Deze kamer op de eerste verdieping valt vooral op door de grote ramen met prachtig uitzicht op de bergen aan zowel de noord als aan de oostkant van het huis. Ook in deze kamer kun je ’s morgens vroeg de zon zien opkomen boven de bergen. De kleurstelling geeft de kamer een vrolijke uitstraling. Zoals in de andere kamers heeft ook kamer Azul een royaal 2-persoons boxspringbed, airconditioning en een eigen badkamer met regendouche.

Details

Prijzen beginnen bij: 150 voor 2 nachten

Details bekijken


NARANJA

Naranja

 

€ 75,- p/nacht (Ontbijt + € 10,-pp)

De mengkleur tussen rood en geel, staat voor stimulering van het brein en de eetlust. Oranje is een aandachttrekkende kleur die warmte en enthousiasme uitstraalt. De warme kleur staat voor vrolijkheid, optimisme, plezier, kracht, energie, aandacht, beweging, creativiteit, speelsheid en toegankelijkheid. Een gezellige kamer, het grote raam geeft uitzicht op de bergen en vanuit je badkamer kun je het zwembad zien liggen. Kamer Naranja heeft ook een luxe 2-persoons boxspring en een mooie badkamer met regendouche.

Details

Prijzen beginnen bij: 150 voor 2 nachten

Details bekijken